Interkerkelijk Koor, Papendrecht

Nieuws

Concert The Only Name

Op zaterdag 9 juni 2018 presenteert Les Chantres het nieuwe concert 'The Only Name' in de Bethlehemkerk in Papendrecht.

 

Sharon Kips te gast bij concert Les Chantres

Zaterdag 9 juni geeft het Papendrechtse interkerkelijk koor Les Chantres weer een groots concert in de Bethlehemkerk in Papendrecht. Dit jaar in samenwerking met soliste Sharon Kips. Het belooft niet alleen een prachtige muzikale avond te worden, met de creatieve werken van kunstenares Linette Trapman en verbindende teksten van dominee Johan Duijster is het een complete beleving.

Thema van het concert is ‘The Only Name’; met muziek, zang, gesproken tekst en beeld willen belijden hoe groot en machtig onze God is. Het koor staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen en wordt begeleid door het eigen muzikale combo. Het concert bestaat uit een mooie mix van moderne gospelliederen, zowel rustig als up tempo.

Kaarten voor het concert kosten 15 euro (inclusief één consumptie) voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot 12 jaar. De kaarten zijn te verkrijgen via de koorleden lcconcertgroep@gmail.com en bij boekhandel De Waard in Sliedrecht.

Over Les Chantres

Les Chantres is een interkerkelijk gospelkoor uit Papendrecht en zingt al ruim 25 jaar vol passie liederen tot eer van God. Onder leiding van verschillende dirigenten is het koor uitgegroeid tot een bekwame, maar ook gezellige vereniging. Hans van Blijderveen is al jarenlang verbonden aan Les Chantres als dirigent, weet het koor steeds opnieuw enthousiast te maken en op een nog hoger niveau te brengen.

Over Sharon Kips

Sharon Kips (17 november 1983, Amsterdam) is echtgenote, moeder, vocal coach en zangeres. In 2007 won ze de eerste editie van X-Factor. Sinds 2007 heeft ze vijf albums opgenomen: Tien, Love will bring you home, Amazing Grace, Groei maar en Onvoorwaardelijk. Momenteel treedt Sharon regelmatig op als gastsolist bij koren en orkesten en is ze steeds meer bezig met haar zangschool waar ze met plezier lesgeeft aan een groeiende groep leerlingen.


Overig nieuws

Agenda

Themadienst, Ouddorp 19 MEI
Themadienst (19-05-2019)
18:30
Website
Doopsgezinde Gemeente, Ouddorp
Kerkdienst , Woerden 29 SEP
Kerkdienst (29-09-2019)
09:30
Website
Mesdagplein 4, Woerden
True Colours concert, Papendrecht 15 NOV
True Colours concert (15-11-2019)
19:30
Website
Bethlemkerk, Papendrecht